Despre noi

PRIMA ŞCOALĂ AUTORIZATĂ DE STILIST PROTEZIST DE UNGHII DIN BRAŞOV
Academia New Nails Internaţional din Braşov funcţionează din anul 2007 şi este Furnizor de Formare Profesională autorizat de A.N.P.C.(Autoritatea Naţională Pentru Calificări) din subordinea Ministerului Educaţiei Naţionale şi a Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale.

Academia organizează:
A. Cursuri autorizate pentru ocupaţia de “Stilist-protezist de unghii”.Nivel de pregătire:minimum 8 clase.
B. Cursuri de manichiură-pedichiură.Nivel de pregătire: Stilist protezist de unghii.
C. Cursuri de pedichiură orientată medical.Nivel de pregătire: manichiurist-pedichiurist sau
stilist protezist de unghii.
D. Cursuri de scurtă durată pentru specializare sau perfecţionare. Nivel de pregătire: Manichiurist-pedichiurist sau Stilist protezist de unghii

Cursurile se adresează persoanelor adulte aflate în câmpul muncii care doresc să-şi schimbe ocupaţia, persoanelor aflate în şomaj sau persoanelor fără ocupaţie.

Lectori cursuri:
1. Iryna Anton – Formator – tehnician şi instructor de practică. Pregătirea profesională şi specializarea a făcut-o la Kiev şi Odessa. Este coautor al manualelor pentru Stilist protezist de unghii şi Manichiurist pedichiurist.
2. Anton Constantin – Formator – tehnician, inspector resurse umane şi coautor al manualelor pentru Stilist protezist de unghii şi Manichiurist pedichiurist.
Formatorii sunt buni profesionişti,pasionaţi de meserie cu dorinţa de a o împărtăşi şi la alţii.
Ne caracterizează seriozitatea şi exigenţa în tot ceea ce facem.

Cursurile de formare profesională se desfăşoară în Sala de Cursuri a Academiei New Nails Internaţional din Braşov, Str. Nicolae Titulescu nr.31. Se asigură condiţii moderne de lucru la standarde europene.
Toate materialele consumabile, instrumentarul, suportul de curs, etc.sunt asigurate de şcoală şi fac parte din costul cursului.
Atenţia deosebită de care se bucură fiecare cursant la teorie şi practică este garantată de numărul redus de cursanţi pe serie(maxim 3-9 persoane).
Aici meseria este ridicată la rang de artă. Suntem la zi cu ultimele tendinţe în moda internaţională, le promovăm şi vi le împărtăşim şi dvs.

De ce să alegi Academia New Nails Internaţional? Pentru că aici chiar se învaţă meserie.
Investeşte în educaţie, investeşte în tine ! Merită.

Informaţii şi înscrieri: zilnic de luni până vineri ,la sediul şcolii sau la telefoanele: 0745-036218 şi 0723/161550.
La înscriere este necesar să achitaţi un avans de 30 % din costul cursurilor pe care doriţi să le urmaţi .

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.